Emailadres:

 

Laatste mailing

new items spring 2018

KNOTTED CHAIR MARCEL WANDERS
Iconic chair, high-tech and handcrafted. This chair has been made by Droog Design.

Deze geknoopte stoel van Marcel Wanders behoort op het moment tot de meest iconische stoelen. Geknoopt en daarna gehard is het een stevige stoel geworden. En o zo licht. Droog Design produktie.

www.moetkunsten.nl
BOREK SIPEK STOOLS
Borek Sipek is a Czech architect and designer. He has been working with many materials. All his work has a Romantic touch.

Borek Sipek was een Tjsechische architekt en designer. Hij werkte met veel verschillende materialen en ontwierp zowel meubels, glaswerk, bestek als ook gebouwen. Altijd met Romantische vormen. Veel handwerk en zorg voor het maakproces. Heerlijk.

www.moetkunsten.nl
RUUD JAN KOKKE JAPANESE STYLE TABLES
Ruud Jan Kokke designed this table. A touch of Japanese style, like a pagoda.

Ruud Jan Kokke ontwierp deze tafeltjes van gebogen hout. Voor mij in een ietwat Japanse stijl. De pagoda vorm. Puur Nederlands ontwerp met een internationaal tintje.
PAAPJE SCREENPRINT FRAMES
Paapje screenprint frames. They have been used by printing the famous Paapje fabrics. Now we sell the frames as Art. Cultural Art.

De Paapje zeefdruk ramen zijn jaren gebruikt in het drukproces van de Paapje stoffen. Noeste arbeid om deze ramen steeds weer te verleggen en met verf in te smeren. Meter voor meter. Nu verkopen wij ze als kunst. Voor aan de muur of als roomdivider.

www.moetkunsten.nl
AD GERRITSEN OIL PAINTINGS
Our company name "MoetKunsten" means in Dutch "You have to do something with Art". So, from now MoetKunsten shows more art on the site. This work is from the Dutch painter Ad Gerritsen. Always colourfull paintings and screenprints.

MoetKunsten is begonnen als kunsthandel en aan de kunst gaan we vanaf nu meer aandacht besteden. De meubels hebben we altijd al met een "kunstoog" bekeken, maar nu ook weer meer kunstkunst.

www.moetkunsten.nl